Sales manager (m/v)

 

I.R.S-Btech promoot en verdeelt hoogwaardige EPDM-dakbedekkingsmaterialen. I.R.S-Btech is marktleider in België en versterkt zijn positie verder in Europa. We verdelen EPDM-membranen van Europese en Amerikaanse fabrikanten naar professionele handelaars in de Benelux en Frankrijk. Dankzij zijn vertrouwensrelatie met partners-producenten kan
I.R.S-Btech een ruim assortiment van exclusieve EPDM-dakbedekkingsmaterialen aanbieden.

 

Omwille van zijn sterke groei is I.R.S-Btech op zoek naar een (m/v): 
Sales Manager - Nederland

 

Uw functie

De Sales Manager Nederland is verantwoordelijk voor omzet- en margegroei in de Nederlandse markt. U bouwt het bestaand netwerk van dakspecialistische handelaren verder uit en bezoekt tevens architecten, aannemers en dakwerkers om onze producten te promoten.
 
De functie typeert zich door een afwisselend pakket van diverse taken ( vooral commerciële, maar ook technische, administratieve en analytische taken). Na een grondige analyse van de markt en bestaande portefeuille werkt u een commercieel actieplan uit voor de strategische bewerking van de Nederlandse markt in lijn met de globale bedrijfsdoelstellingen. Vervolgens zet u dit om in de praktijk en geeft u opleidingen aan dakwerkers en verdelers, prospecteert u actief de plat dak markt en doet aan netwerking om onze EPDM gamma’s verder op de kaart te zetten.
U bent in staat producten met meerwaarde in de markt te positioneren.

 

U organiseert uw administratie vanuit een ‘home office’ statuut en rapporteert rechtstreeks aan de Export Manager. Eenmaal per maand verblijft u op de hoofdzetel in België voor interne meetings en overleg.

 

Uw profiel

U bent een commercieel talent met ervaring in de Nederlandse plat dak markt. U heeft een dynamische hands-on, entrepreneursaanpak en bent in staat om lange termijn relaties uit te bouwen. U bent bekend met CRM en heeft goede kennis van Microsoft Office (word, excel, outlook).

 

U beschikt over de volgende kerncompetenties:
- ondernemend;
- verantwoordelijk en zelfstandig;
- dynamische persoonlijkheid;
- klantgericht

 

Aanbod

Als Sales Manager Nederland heeft u een job met veel autonomie en verantwoordelijkheid. U komt terecht in een dynamische en ambitieuze snelgroeiende groep met een open en aangename werksfeer. Het bedrijf voorziet in de nodige technische opleiding en ondersteuning. Een aangepast en competitief salarispakket wordt voorzien in overeenstemming met uw professionele ervaring en competenties.

 

Interesse in deze functie?

Stuur ons gerust uw cv en motivatiebrief door naar het volgende e-mailadres: tessa.vanhauwermeiren@irs-btech.be.
Wij contacteren elke sollicitant per e-mail of telefoon en behandelen elke kandidatuur met discretie.