Nieuws

I.R.S-Btech wordt VM Building Solutions

04/2018 - Vanaf april 2018, zal ons assortiment EPDM, dak & gevel in België in de markt gezet worden onder de merknaam van VM Building Solutions. Dit betekent concreet dat het logo van I.R.S-Btech zal worden vervangen door het logo van VM Building Solutions.

 

I.R.S-Btech maakt reeds enkele jaren deel uit van Fedrus International, een Belgische onafhankelijke groep. Na de overname van VMZINC eind 2017 door Fedrus International, hebben we beslist om de distributie van zowel ons EPDM-assortiment als ons zink-assortiment en alle aanverwante producten te verdelen onder de merknaam VM Building Solutions. Om onze communicatie en logistiek te uniformiseren en optimaliseren willen we nu dus onder één zelfde naam communiceren: VM Building Solutions.

 

VM Building Solutions biedt bouwoplossingen aan voor professionals in dak en gevel.
VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa en is toonaangevende fabrikant en leverancier van zinktoepassingen voor de bouwsector.

 

APOK breidt uit met MCP Defrancq in Frankrijk

10/2017 - In navolging van de verdere expansie zijn we trots te mogen meedelen dat APOK de Franse firma MCP Defrancq heeft overgenomen. MCP Defrancq is een netwerk met 12 filialen in Frankrijk, gespecialiseerd in dak & gevel. De groep heeft een omzet van € 40 miljoen en stelt 116 medewerkers te werk. Deze overname van MCP Defrancq in Frankrijk is ‘the next step’ in het uitbouwen van een Frans netwerk van one-stop-shop filialen met focus op dak & gevel.

 

APOK maakt deel uit van Fedrus International, een Belgische onafhankelijke groep, actief in de distributie en productie van dak- en gevelmaterialen voor de Europese markt. Fedrus International beschikt over twee operationele Business Units: I.R.S-Btech promoot en verdeelt EPDM en andere dakmaterialen naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Daarnaast verdeelt APOK dak- en gevelmaterialen naar de professionele dakdekker en aannemer.

 

VMZINC is deel van de groep Fedrus International.

09/2017 - VMZINC is de belangrijkste fabrikant en leverancier van zinktoepassingen voor de bouwindustrie zowel in Europa, als in Noord-Amerika, Australië en in een aantal Aziatische landen. VMZINC is aanwezig in 22 landen, beschikt over 7 productiesites en stelt 950 mensen tewerk.

 

Pagina's