Fedrus International is een Belgische onafhankelijke groep, actief in de distributie van dak- en gevelmaterialen, met specialisatie in EPDM-rubber en dakdichtingssystemen voor de Europese markt. 

 

Fedrus International beschikt over twee operationele Business Units: I.R.S-Btech promoot en verdeelt EPDM en andere dakmaterialen naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Daarnaast verdeelt APOK, via haar 30 filialen verspreid over België, dak- en gevelmaterialen naar de professionele dakdekker en aannemer. 

 

Hechte relaties zijn voor I.R.S-Btech en APOK essentieel. Beide bedrijven staan dan ook dicht bij de klant, zowel geografisch als op vlak van optimale dienstverlening en technisch advies. Dankzij een constante aandacht voor kwaliteit en een sterke wil om voortdurend te vernieuwen, heeft de groep een unieke ervaring en knowhow verworven waardoor beide bedrijven toonaangevend zijn in de bouwsector.

 

De groep realiseert een omzet van omstreeks 200 miljoen euro en zorgt voor de tewerkstelling van meer dan 350 medewerkers. Fedrus International zet voluit in op verdere groei en internationale expansie en heeft hiervoor ambitieuze groeiplannen in West-Europa.