APOK verdeelt dak en gevelmaterialen naar de professionele dakdekker en aannemer in België en Frankrijk.

We bieden producten die we volledig kunnen aanpassen aan de wensen van onze klanten. Het handhaven en verbeteren van de kwaliteit van onze producten en diensten is altijd een prioriteit geweest in ons bedrijf.

www.apok.be
www.apok.fr

 

AANBOD

APOK België

APOK is met 29 filialen marktleider en de grootste verdeler van dakmaterialen in België. Reeds meer dan 60 jaar bouwen wij aan een ijzersterke reputatie als producent van regenwaterafvoersystemen en als groothandel in dakbedekkingsmaterialen. APOK staat in de sector bekend om zijn ruime voorraden, zijn zeer klantgerichte service en zijn efficiënt logistiek netwerk. Wij bieden de dakwerker een totaalpakket van producten en diensten aan. Met een team van 250 enthousiaste en gedreven medewerkers blijft APOK bouwen aan een continue groei.

APOK Frankrijk

APOK Frankrijk is een groep distributiepunten die dakbedekkingsproducten voor de professional verdelen met als sterke punten technische ondersteuning, standaard en op maat gemaakt zink, koper, staal of aluminium in een breed scala aan kleuren, grote productlijnen en voorraad en een focus op service.

 

Kerncijfers

België

Medewerkers: 250
Locaties: 29

Frankrijk 

Medewerkers: 75
Locaties: 12

 

 


Vacatures

Voor alle huidige vacatures bezoek de website van APOK.